BO
OG TREN

EN VIRKELIG FLERBRUKSHALL

Klubbene sier:

Vestbyen IL har hatt gleden av å besøke Selbu som ledd i oppkjøringen før fotballsesongen de siste to årene. Klubben har tatt med seg alle lag i barnefotballen og hatt en «kick off» som er blitt populært i Vestbyen IL.

Det har vært en fornøyelse å være gjest hos dere. Anlegget vi har fått benyttet har tilfredsstilt de kravene vi kan ha for en slik samling. Selve fotballbanen har alt hva man kan be om og dekket med kork i kunstgresset har vært godt å spille på. Fasilitetene ellers i flerbrukshallen har også vært gode. Fine garderober og funksjonelt møterom har passet oss veldig bra. Overnatting i tilstøtende skolebygg har gjort oppholdet i Selbu enda mer attraktivt for vår klubb. Bygget har fellesrom og egne rom for spill og aktiviteter  som holder ungene i god aktivitet mellom all fotballen.

Det aller beste er derimot den gjestfrihet og behandling klubben har fått fra de lokale representantene. Vi har følt oss hjertelig velkomne fra dag en og blitt møtt med et organisert opplegg som har gjort oppholdet veldig bra. Den entusiasme som representanter fra Selbu har vist oss er vi svært takknemlige for.

Vi ser ikke bort fra at vi møtes senere… 🙂

Roar Oskar Davidsen, Vestbyen IL

Takk for denne gang fra Ranheim damelag fotball.

Vi har hatt en fin helg her. Fantastisk anlegg og gjennomført opplegg. Vertskapet har vært trivelige, hjelpsomme og alltid tilgjengelige.

Vi kommer tilbake!

Odd-Roar Bakken, Ranheim Fotball

Hallens fasiliteter

Styrkerom

Dusjanlegg

Garderobe

Overnatting
  • Overnatting i køyeseng på store rom som ligger 50 meter fra hallen
  • Kapasitet: 154 personer
  • Det er egen avdeling med senger for trenere/ ledere/foresatte
  • Treningsrom står ferdig og klart til bruk. I tillegg så har vi et sosialrom  med 2 bordtennisbord, brettspill og storskjerm med TV-kanaler (fotballkanaler inkludert)
  • Garderober og dusj finnes i B. Langseth ARENA
PÅ TIDE
Å BOOKE
TRENINGSLEIR?

Ring oss direkte

Ta kontakt med Brynjar Aune

Mobil 970 90 376
E-post: post@blangsetharena.no

Følg oss